Huidverzorging Leiden

MEDER BEAUTY SCIENCE

Meder Beauty Science is een Zwitserse lijn van hoogstaande professionele huidverzorgingsproducten.

Wat doet het?

Professionele behandelingen van Meder Beauty Science zijn een ideaal alternatief wanneer je een afkeer van behandelingen met injecties hebt. Elke behandeling heeft een mooi cosmetisch effect.

Door de verschillende behandelingen krijgt de huid haar volle stevigheid, veerkracht en stralende teint weer terug.

Het resultaat?

-De schoonheid van de huid wordt van binnenuit hersteld door een gezonde microflora en microcirculatie in de huidweefsels te herstellen.

-De zuurstofvoorziening verbetert

-De bloedvaten worden versterkt

-Eventuele zwellingen worden weggewerkt

MYO - FIX – 60 min € 135,00

Biedt de ultieme behandeling voor non-invasieve correctie van gezichtsrimpels. Dat is een effectief alternatief voor injecties om neuro- musculaire activiteit te verminderen en scherpe lijnen te verzachten. Duurzame correctie van rimpels in voorhoofd, neus-lip plooi en rond de ogen. Verbeterde teint en veerkracht, jeugdige, stralende gezichtsexpressie.

LIPO - OVAL – 60 min € 115,00

De eerste niet-invasieve liposculptuur behandeling voor het gezicht, met vetafbrekend effect en voor gelijktijdige lifting en herstel van de teint. Actieve ingrediënten en biologisch peptiden dringen diep door in de huidlagen, en gaan zo vetopslag in gezicht en hals en opkomende ‘onderkin’ krachtig tegen.

HYDRA - FILL – 60 min € 115,00

Herstelt de vochthuishouding, de veerkracht en de beschermende functies van de huid. Vlakt kleine rimpels uit. Verzacht en vermindert overgevoeligheid. Heelt, kalmeert en vermindert de zichtbaarheid van bloedvaten. Maakt teint en textuur van de huid stralend en egaal. Repareert huid die beschadigd is door de zon.

ARMA - LIFT – 60 min € 110,00

Is de ideale behandeling voor niet-invasieve lifting en bescherming tegen huidveroudering. Herstelt de gezichtscontour. Verbetert de teint en de veerkracht van de huid. Verzacht lijntjes en vult kleine rimpels. Egaliseert de huid en laat die stralen, en zorgt voor algehele verjonging.

EU SEB – 60 min € 110,00

Heeft een krachtige antiseptische en ontstekingsremmende werking op de huid die gevoelig is voor acne. Herstelt de natuurlijke microflora en de gezondheid van de huid. Vermindert aantal en ernst van ontstekingselementen. Vermindert de talgproductie. Herstelt de vochthuishouding, de veerkracht en de beschermende functies van de huid. Vermindert de overgevoeligheid van de huid.

RED - APAX – 60 min € 115,00

Prebiotische therapie voor rosacea en roodheid van de huid met onmiddellijk kalmerende effect. Zuiver natuurlijke huidbehandeling met prebiotica en biologische plantenextracten voor vermindering van roodheid, ontstekingen, irritatie en gevoeligheid van de huid.


BEKIJK OOK DEZE PAGINA: