Murad gezichtsbehandeling Leiden

In mijn schoonheidssalon in Leiden geef ik gezichtsbehandelingen met de producten Murad en La Colline

AHA Rapid Exfoliator® Anti-Aging Facial – 60 min € 85,00

Fijne lijntjes en rimpels verminderen door het exfoliërende geconcentreerde glycolzuur waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Een unieke, gepatenteerde mix van antioxidanten en hydratoren verzachten en revitaliseren de huid om een zachtere en gladdere teint te onthullen. Geschikt voor alle huidtypes.

Sun Undone® Vitamin C Infusion Facial – 75 min € 95,00

De blootstelling aan milieufactoren kan een breed scala aan huidproblemen veroorzaken. Deze antioxidant behandeling is geformuleerd om helderheid, textuur, elasticiteit en stevigheid te herstellen en ondertussen de pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te laten overgaan in een egale en gladde huid. Verbetering is al te zien na één behandeling.

Intensive Wrinkle Reducer®Rapid Peel  - 75 min  € 95,00

Vermindert rimpeltjes snel en drastisch met krachtige exfoliators terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd. Biedt zichtbare verbeteringen in textuur en tonus zonder de huid te irriteren. Met Murads exclusieve Durian Cell Reform® technologie voor een perfecte opname van anti-aging ingrediënten door de huid. Deze klinisch bewezen, resultaatgerichte gezichtsbehandeling zal uw huid helderder, gladder en steviger maken, al na een behandeling.

Resurgence® Renewing Facial – 90 min € 110,00

Deze multi -actieve behandeling herstelt de stralende glans van de huid. Het is de ideale facial bij een combinatie van een droge huid met fijne lijntjes, verlies van elasticiteit, een vale huid en wellicht pukkeltjes met een hormonale achtergrond. Geavanceerde collageenopbouwende techniek verhoogt de elasticiteit en de veerkracht om de vertoning van matige tot diepe rimpels te verminderen, de huid voor vaalheid te behoeden en de celdeling te stimuleren. Een luxueuze behandeling die hydratateert, soepelheid, textuur en de tonus van de huid herstelt. Al na één behandeling zult u de jeugdige ‘Murad Glow’ zien!

Youth Builder Facial – 75 min € 125,00

Deze uitgebreide, anti-aging  gezichtsbehanding is de ideale behandeling om alle tekenen van veroudering te verslaan. De rimpels, het verlies van elasticiteit en pigmentatie worden geminimaliseerd. De massage geeft de vermoeide huid nieuwe energie en werkt verstevigend op het huidweefsel. Het speciale oogmasker geeft een instant eye-lift terwijl het gezichtsmasker de huid kalmeert, hydrateert en verkoeld. Hierdoor wordt de huid gladder, stralender en jeugdiger!

Retinol Dual Phase peeling -75 min  € 145,00

Het is een hele nieuwe vorm van peeling. Deze peeling bevat een Tri-Acid complex van glycolzuur, melkzuur en salicylzuur, dit zijn AHA zuren. Door de retinol te koppelen aan AHA zuren wordt de retinol dieper in de huid opgenomen, dit is uniek. Daarnaast bevat de peeling niacinamide dat ook zorgt voor een betere opname van retinol door de huid. Een mooie anti-aging peeling waarbij je de fijne lijntjes en rimpels ziet verminderen, maakt huid steviger en huidskleur egaler.