MARC INBANE

Dé trend op het gebied van natural tanning spray

Voor een stralende en gebruinde huid hoef je tegenwoordig echt niet meer naar een tropisch oord.

Wil je graag zo’n gezond kleurtje zonder uren in de zon te liggen? Je huid vrijwaren van schadelijke UV-stralen?

Bij kliniek Art of Skin by M hebben we het geweldige merk Mark Inbane. Dit merk is een natural tanning spray die snel een eenvoudig werkt. Je kunt het zelf thuis aanbrengen. De spray blijft 6 tot 8 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende ‘oranje effect’. Eén flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. Alsof je net van vakantie terug bent…

Veilig en gezond

De natural tanning spray van Marc Inbane voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving op het gebied van cosmetische producten. Het product is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door visagisten en huidspecialisten.

De spray van is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E.

Hoe gebruik je de spray?

De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. Vóór gebruik de fles goed schudden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van je huid af en spray met een vloeiende beweging van links naar rechts. Wanneer je de spray over je hele lichaam gebruikt, werk dan van beneden naar boven.

De vernevelde mist moet ongeveer 10 minuten drogen. Met een haardroger kun je dit proces versnellen. Let op je kleding wanneer je de spray aanbrengt. Doe oude of donkere kleding aan. Mocht de vernevelde mist toch op je kleding of op de badkamervloer terecht komen, spoel dit dan gelijk weg.

Om het aanbrengen te vergemakkelijken hebben wij ook de Marc Inbane Glove. Speciaal voor het aanbrengen op moeilijk bereikbare plekken zoals bijvoorbeeld de achterkant van je armen of benen. De Glove kan ook gebruikt worden voor je gezicht en decolleté. Op deze manier heb je geen vlekken of strepen.

Controleer altijd goed of de tanning spray goed gedroogd is voor je kleding met een lichte kleur aantrekt.