LA COLLINE

La Colline is een Zwitsers exclusief cosmeticamerk dat luxe behandelingen en de producten voor thuis biedt op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.

Vanuit de natuurlijke en zuivere omgeving van de Zwitserse Alpen werkt La Colline constant aan haar missie om huidverjongende producten van de beste kwaliteit te ontwikkelen. De La Colline Cellular Research Laboratoria hebben een wereldwijde reputatie op het gebied van huidverjonging.

La Colline is een pionier op het vlak van collageenmaskers. De actieve ingrediënten zorgen voor een zichtbaar stevigere huid. De heerlijke geuren en rijke texturen van deze producten alleen al zijn een pure beleving.

Dit innovatieve en hoogwaardige Swiss Beauty product is zowel geschikt voor mannen als vrouwen. Eigenlijk voor iedereen die op zoek is naar een exclusief huidverzorgingsmerk op wetenschappelijke basis.

Wat is CMAge Complex van La Colline?

Het CMAge Complex is een cellulaire anti-aging technologie die bestaat uit een combinatie van actieve ingrediënten uit de biotechnologie en botanische extracten. Deze krachtige combinatie van zes biotechnologische ingrediënten activeert de stofwisseling in de cel. De cellen krijgen zo meer zuurstof, meer hydratatie en een betere bescherming tegen schadelijke factoren, zoals UV-straling en onzuivere lucht. De cellen worden als het ware geherprogrammeerd met als resultaat dat ze zich jonger gaan gedragen. Daardoor wordt de huid gehydrateerd en fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. 

Het resultaat? Je huid ziet er steviger en jeugdiger uit!