OVER ONS

Kliniek voor Huidverbetering en Huidverjonging in Leiden

Heb jij een huidprobleem of heb je al een tijdje de huid van je gezicht en decolleté verwaarloosd.  Zou je je rimpels willen verminderen, of van je droge of verslapte huid af willen én ben je op zoek naar een snel en blijvend resultaat?

Mijn naam is Maria Minkovich en ik wil je graag helpen. Ik ben huidspecialiste in Leiden en heb een grote passie voor dit fantastische en dankbare vak waar ik al 15 jaar werkzaam in ben. Midden jaren ’90 ben ik vanuit Sint Petersburg, Rusland naar Nederland gekomen. In de afgelopen jaren ben ik constant bezig mijzelf te verrijken met kennis en volg ik alle ontwikkelingen op het gebied van huidproducten en behandeltechnieken. Ik rond met grote regelmaat trainingen af en volg opleidingen zodat ik altijd up-to-date ben en met mijn kennis jou optimaal kan helpen.

De afgelopen 10 jaar heb ik een beautysalon in Den Haag gerund die geïntegreerd was in een Kapsalon. Dat was een mooie tijd maar mijn wens om nog meer te kunnen bieden aan mijn klanten heeft ertoe geleid dat ik vanaf mei 2021 mijn eigen schoonheidssalon in Leiden heb mogen openen. Er kwam na een tijdje zoeken een leuk pandje in Leiden op mijn pad, met mijn eigen voordeur en bovendien in Leiden, mijn woonplaats, waardoor ik nog flexibeler met mijn en jouw tijd kan omgaan. En zo werd:

‘Art of Skin by M(aria)’ geboren!

Ik heb bewust gekozen om mijn nieuwe kliniek ‘Art of Skin by M’ te noemen. Mooie dingen maken is mijn grote liefde. Dat doe ik voor jouw huid maar ook op canvas. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om kunst te maken. Ik schilder in warme, vrolijke kleuren, daar waar ik blij van word. Net zo ga ik met mijn palet aan kennis met jouw huid aan de slag. Mijn advies en behandelplan is op maat en afgestemd op jouw wensen en behoefte van jouw huid om zo jouw natuurlijke schoonheid, stralende blik en bovenal blije look weer naar boven te halen.

Kliniek ‘Art of skin by M’ is de kunst! Your Skin is a Piece of Art We Create Together.

Ik ontvang je met liefde in mijn schoonheidssalon in Leiden,

M(aria)