MURAD

Hoogstaande producten voor het behoud van een mooie huid, voor de ouder wordende huid en voor huidproblemen als acne, pigment en hydratatie: het topmerk Murad heeft alles in huis op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

Dit doktersmerk is ontwikkeld door dermatoloog Dr. Howard Murad, die door het Amerikaanse blad Vogue werd uitgeroepen tot een van de beste dermatologen van Amerika. Ruim 30 jaar deed hij onderzoek naar de effecten van omgevingsfactoren op het verouderingsproces van de huid. Ook schreef hij meerdere boeken over gezondheid en de huid. Hij heeft de basis gelegd voor de leer over de antioxidanten.

Wat maakt de huid mooi?

Dr. Murad ontdekte dat het verlies van cellulaire kracht de oorzaak is van verouderingsproblemen van de huid. Hij ontwikkelde de Inclusive Health ® levensstijl om zo de cellen te beschermen en sterke nieuwe cellen te bouwen. Op deze manier kun je de veroudering van de huid effectief bestrijden en letterlijk een jongere versie van jezelf creëren.

Door een gezonde leefstijl , ‘youth building’, is het mogelijk om een jeugdige huid, een jongere uitstraling en een betere gezondheid te verkrijgen. Volgens hem overtreft deze leefwijze zelfs alle anti-aging strategieën.

De basisprincipes voor een gezonde huid:

Volgens Dr. Murad moeten we 3 cruciale beslissingen maken voor een gezonde leefstijl:

+Beter uitzien: door doelgerichte uitwendige huidverzorging

+Beter leven: door gezonde voeding

+Beter voelen: door stress te vermijden, door je passie te volgen en door goede contacten

 

Dit zijn volgens Dr. Murad de 3 basisingrediënten voor een gezonde huid:

Hydratatie: voor het vasthouden van vocht in de huid

Ontstekingsremmers: om de huid te verzachten en te kalmeren

Antioxidanten: als bescherming tegen celbeschadiging

Welk huidprobleem je ook hebt, de weg naar een mooie en gezonde huid bestaat volgens Dr. Murad uit 3 simpele stappen:

1) Reinigen | Tonifiëren: reinig je gezicht twee keer per dag om vuil, make-up, dode huidcellen en opgehoopt talg te verwijderen.

2) Behandelen | Herstellen: bescherm de huid tegen schade van buitenaf met de verzorgende producten.

3) Hydrateren | Beschermen: breng de moisturizer aan om het vochtgehalte van de huid op peil te houden. Gebruik iedere dag een bescherming tegen de zon.