Huidkliniek Leiden

Je hebt huidproblemen door verwaarlozing van het gezicht of je decolleté. Misschien heb je al op jonge leeftijd rimpels ontwikkeld en wil je daar graag vanaf. Of je lijdt aan een extreem droge en verslapte huid. Bij een goede huidkliniek Leiden wordt er serieus naar je problemen gekeken. Samen met een huidspecialist kun je ontdekken wat je klachten veroorzaakt, en deze op termijn verhelpen. Art of skin by M is dé huidkliniek Leiden.


Wat ik doe?

Ik bied diverse schoonheidsbehandelingen aan in mijn huidkliniek Leiden, Art of skin by M. Iedereen ervaart wel eens huidproblemen: Denkt maar eens aan een droge huid in de winter. Wanneer de huidproblemen echter je dagelijkse leven belemmeren of je zelfbeeld aantasten krijgen de klachten een andere lading. Dit kan variëren van een droge of vette huid, rosacea, en een doffe huid tot storende littekens of rimpels. Dit willen we natuurlijk verhelpen! Ik ben gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.

Huidkliniek Leiden


De behandeling bij jouw huidkliniek in Leiden

Omdat iedere huid – en daardoor ook iedere klacht - anders is, zal ook de behandeling van deze klachten er anders uitzien. Wanneer je voor de eerste keer bij onze huidkliniek in Leiden komt, leg ik jouw klachten en wensen zo volledig mogelijk in kaart. Samen met jou kijk ik naar je ervaringen en het aanbod in behandeling. Ook voer ik een huidscan uit en laat ik je een vragenlijst invullen. Tijdens het intakegesprek krijg ik zo een beeld van je type huid en wat ik zou kunnen betekenen. Aan de hand van het intakegesprek, kan ik je een compleet huidadvies geven.

Als je een behandeling bij mij start, kun je vertrouwen op mijn jarenlange expertise en ervaring in huidverbetering. Bovendien slaan wij de resultaten van de huidscan op, zodat we een duidelijk beeld hebben van de resultaten. Ook kunnen we de behandeling hier op termijn weer op aanpassen, mocht het niet aanslaan. Dit traject gaan we samen aan. Ik doe mijn uiterste best, zodat je de huidkliniek Leiden op den duur met een stralende huid verlaat!


Neem contact op!

Art of skin by M is jouw huidkliniek Leiden voor deskundig advies op maat en een duurzame behandeling van je klachten. De huidanalyse, bestaande uit een huidscan en intakegesprek, brengt de staat van je huid en je wensen zo goed als mogelijk in kaart. Op basis daarvan starten we een behandeling die bij je klachten past. Neem contact met mij op voor meer informatie over de huidkliniek Leiden.