MEDER BEAUTY SCIENCE

ULTIEME OPLOSSINGEN VOOR NIET-INVASIEVE HUIDVERJONGING

MEDER Beauty Science is een topproduct voor cellulaire huidverjonging uit Zwitserland. Deze  Zwitserse lijn van hoogstaande huidverzorgingsproducten is ontwikkeld door dr. Tiina Meder, een van origine Estlandse dermatoloog. Dit revolutionaire product is namelijk in staat, dankzij transdermale technologie en hoogstaande ingrediënten, op een niet agressieve manier in de diepere huidlagen te doordringen.

De formule van ieder product is ontwikkeld om de schoonheid van de huid 'van binnenuit' te verhogen door een gezonde microflora en microcirculatie in de huidweefsels te herstellen, de zuurstofvoorziening te verbeteren, de bloedvaten te versterken, zwellingen weg te werken en de huid haar stevigheid, veerkracht en stralende teint terug te geven.

Professionele behandelingen van Meder Beauty Science bieden een ideaal alternatief voor cliënten met contra-indicaties of voor diegene die een afkeer hebben tegen behandelingen met injecties. Elk product van Meder Beauty Science heeft een mooi cosmetisch effect.